Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Proč máme ze svých daní platit něco, co se týká deseti procent věřících? Nezávidím církvím to, že budou muset hospodařit s tímto majetkem tak, aby měly dostatečně velké zisky k provozování svých ušlechtilých cílů. Toto si bohužel málokdo uvědomuje. Rád bych viděl kteréhokoli odpůrce, aby s tímto majetkem hospodařit tak, aby mohl jen z tohoto žít celý život! Zkuste zcela bez emocí se nad tímto zamyslet.

3 1
možnosti
JV

Jsem se teda bez emocí zamyslel a slavnostně se přiznávám, že by ch s těmi miliardami do smrti vyšel. A ty lesy a pole bych vám nechal jako dyško ;-)

2 2
možnosti
MM

S tou loupeží století jste se trochu opozdil. Ta už proběhla s pomoci pana Klause v privatizaci. Jinak to vnímám z Vaší strany jako propagandu, protože ročně se vytratí 100 miliard Kč ze státního rozpočtu, ale to vy vůbec neřešíte, že. Na hyenismu se dá přiživit, co? Protože s církvemi se vše projednávalo až 22 let. A vy jste se teprve probudil a šťouráte se za bílého dne v psím lejnu.

6 3
možnosti
MP

On VK něco ukradl? A kde je ta dvoupatrová vil s bazénem a mercedesem? Jeden člověk nikdy nemůže nic prosadit. On jediný byl proti tomu, aby bylo hodně bank. Jako ekonom dobře věděl, že mnoho bank zkrachuje.

1 2
možnosti
MP

Stejný propočet vyšel i tehdejšímu ministru Dostálovi. Vzhledem k inflaci je tento rozpočet nižší než Dostálův. Ve všech postkomunistických státech je problém vyřešen. ČSSD chce protiústavně a protizákonně měnit již dohodnuté smlouvy.

7 0
možnosti
JV

Vzhledem k inflaci je rozpočet nižší? R^;-D

0 0
možnosti
MP

Jde o pouhé 1,5, slovy jedno a půl promile z celoročního rozpočtu. Na hlavu je to měsíčně 16,50 kč. ČSSD se připravuje na opětné znárodnění těchto majetků. Napřed chce zpomalit toto odevzdání majetku, časem chce zrušit vrácení úplně. Ideální komunisté!!! Hrají na závist, jako praví komunisté. ČSSD jsou proti lidem, protože tyto majetky dají práci nezaměstnaným, pomohou v LDN přestárlým lidem. Stát se nedovede starat jak o tyto zanedbané budovy, tak o větší počet přestárlých lidí. Domovy důchodců jsou potřeba jako sůl. Národ stárne a na pořadí v DD se čeká několik let. Církve by toto mohly zajistit.

7 0
možnosti

Tak rozhodnout, zda-li se zříci národního majetku ve prospěch soukromého subjektu, by měl jenom národ sám. Národ sobě.

2 2
možnosti
BT

tak tohle bylo v parlamentu a pak se divíme jak to u nás vypadá, milý pane vy chcete krýt komunistickou zlodějnu? ale spíše byste se zase rád vrátil do parlamentu že? a téma cirkevních restitucí je bitevním polem takových populistý jako vy a dají se tu nasbírat bodíky, jste nechutný

12 4
možnosti
OC

TOHLE? A vy jste CO? O jake komunisticke zlodejne mluvite? Vetsina majetku, ktery se cirkvim vraci nebo nahrazuje, jim po '48. vubec nepatrila. Ani cirkve, ani lumpove z Ministerstva kultury nebyly schopny predlozit radny seznam majetku. Strilelo se od boku. Zlodejna. Proc se nemohlo postupovat podle upraveneho restitucniho zakona z 90. let, podle ktereho se vracel majetek fyzickym osobam. Potom bych proti tomu nic nemel - naopak, plne bych to podporil, protoze povazuju za nutne v co nejvetsi mire odcinit zverstva komunismu. Ale tohle je prachsprosta zlodejna.

Ptate se, jestli bych se rad vratil do Parlamentu; odpovidam, ze ano. Protoze je potreba bojovat proti zlodejnam a svinstvu, ktere od valky nici tuto zemi. 

Myslite, ze jsem nechutny? No vidite, ja si myslim, ze nechutny jste vy. Co ted s tim?

0 2
možnosti
OK

Vážený pane, udělejte si výlet do Německa nebo do Rakouska a zjistěte, kolik tamější katolické církve vlastní pozemků. Nejspíš spadnete ze židle.

6 3
možnosti
Foto

Takže posláním katolické církve je shromažďování majetku a pozemků?

5 2
možnosti
JM

R^Tak to vám fandím! Držte se !

3 1
možnosti
MT

Souhlas. Toho dne jsem proklel ODS a 'jejich koalici', aby se do zeme propadla.

3 2
možnosti
PM
  • Počet článků 59
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1872x
Narodil jsem se v roce 1960 v Hodoníně. Studoval jsem VUT v Brně, ale studia jsem nedokončil. Po absolvování základní vojenské služby jsem v roce 1985 emigroval do Rakouska, o rok později do USA. V ČR žiji trvale od roku 2007. V roce 2010 jsem byl zvolen poslancem Parlamentu ČR.
Ve Sněmovně jsem pracoval jako místopředseda Výboru pro veřejnou správu a regionální rozvoj a zároveň ve Volebním výboru. Byl jsem stálým členem delegace Rady Evropy.
Jsem předsedou politické strany Republika.

Více na mém Facebooku http://www.facebook.com/ottochaloupka