Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MJ

Je to přeci jedno jak akdo nabyl americké nebo jiné občanství.Umíte si představit, že by měl občanství ruské federace? To by byl teprve humbuk.

Jsem čech mám české občanství a hájím jako volený zastupitel zájmy česka.A jinak to nejde.Jaké koliv jiné občanství, kámoši na americké ambasádě atd, prostě ve vrcholné politice panRv Dienstbier jr nemá co dělat,pokud je opravdu americkým občanem.

Howgh

domluvil jsem

0 0
možnosti
Foto

Jakkoliv pana Dienstbiera silně nemusím a jeho angažmá v ministerské pozici pokládám za minimálně nevkusné, nesrovnáváte objektivně. On se Američanem stal jiným mechanismem, než Vy.

Samozřejmě je v jistém ohledu ve střetu zájmů: například kdyby Česká republika vyhlásila USA válku, nebo se hlasovalo o nasazení ekonomických sankcí proti USA, je velmi sporné, kterou stranu by obhajoval.

Můžeme ale shrnout, že střet zájmů tohoto typu není zatím pravděpodobný. Takže bych spíše řekl, že pan Dienstbier je prostě obojetný, vůbec ho to nebolí a neřeší to. Hlavně, že má fci a nějakou činnost musí vyvíjet, aby nebylo patrné, že to je fce zbytečná. 

Tak prostě blbne za naše peníze na kvadrát a ví, že ho lidi stejně zvolí.

Celý život nedělal nic užitečného, podobně jako jeho souputník M. Benda. Oba se do funkce vyšplhali jen po zádech svých otců a jejich cílem je zůstat u lizu.

8 0
možnosti
VH

No jo. A víte, co je nejstrašnější?  Že ten Benda se dostal tentokrát do parlaměntu "kladným" kroužkováním. Tokoví blbci jsou voliči ODS. Pak mně řekněte, kdo vlastně může volit, aniž by blbnul.

3 1
možnosti
MK

není toto náhodou ten pan Chaloupka z VV, který konfiskoval půlku výplaty svého asistenta? Myslím, že jde o mimořádně kompetentní osobu kritizovat kohokoli!

1 1
možnosti
OC

Pane Kruty, vy nejste kruty, ale podle mne jenom popleta; vybehla z vas spina, kterou jste namiril na mne. Uvedomujete si, ze jste lhar a lump, kdyz zverejnujete nepravdive informace za ucelem nekoho pospinit, ublizit mu? Je to neco na stejne urovni, jako kdyby o vas nekdo psal, ze se odhalujete v parku u skoly pred detmi. Jenom s tim rozdilem, ze mne soud osvobodil, protoze slo o smyslenou kauzu coby trest/vystraha za moje akce proti cirkevnim restitucim, kdezdo u vas nevime; ze ne? Tak jak to s vami vlastne je, pane Kruty?

1 0
možnosti
Foto

Co Vám tak hrozného ten Mr.Dienstbier provedl? Nebo je to jenom trapná a nevkusná předvolební agitka, která vypovídá více o chrakteru autora než Mr. Dienstbiera?

2 7
možnosti
OC

Ano, vypovida to o charakteru obou, pane Makovce. Ja mam svedomi ciste a nemam se za co stydet, kdezto u pana Dienstbiera je to mozna jinak; take se patrne za nic nestydi, ale otazkou zustava, jestli opravnene. Je to o charakteru, pane.

0 0
možnosti
JL

Laciné a nepromyšlené.

2 2
možnosti
JS

J87a70n 88S32e61m90i12k

8. 10. 2014 13:33

Mysli ze to mate spatne. V US je zakaz dvojiho obcanstvi pokud jine nabydete volbou.

V pripade ze druhe obcanstvi nenabydete volbou, neni problem s dvojim obcanstvim.

Tedy pokud Dienstbier ziskal US i Cs. obcanstvi automaticky narozenim (ne volbou), bylo a je dvoji obcanstvi OK (i z hlediska CR dokud jeste nebylo mozne prijeti druheho obcanstvi a ponechani si obcanstvi CR).

2 1
možnosti
JS

J43a30n 52S41e87m83i76k

8. 10. 2014 13:44

oh, tak beru zpet- psal jste o clenstvi v cizim zakonodarnem sboru. Zajimave ze takovy zakon vubec existuje. Muzete dat odkaz?

0 0
možnosti
JH

Podle činů poznáte ho.

Na občanství celkem nesejde.

2 0
možnosti

"Je velmi pravděpodobné, že si český pan ministr a senátor své americké občanství stále ponechává. Tak je ostatně psáno i v jeho profilu na Wikipedii a rovněž to lze dohledat z otevřených zdrojů. Pokud to tak opravdu je, pak se ptám. Jak lze věřit člověku, který vědomě porušuje zákony jedné ze svých zemí?"

Takže vy vůbec nevíte, jestli si to občanství skutečně ponechává, přesto vám to nebrání v tom, napsat zde trapný odsuzjící článek?! 8-o Navíc zrovna vy, který jste byl dokonce podmínečně odsouzen, chcete moralizovat a vyčítat jiným údajné porušování zákonů?! Vy jste opravdu neuvěřitelný! 8-o:-P

3 2
možnosti
DB

proc neuveritelny? minimalne tu pan poukazal na fakt, ze je tu nekdo, kdo poukazal na fakt, ze tenhleten dienstbier je clovek neporadny.

budto opravdu podvadi jeden ze svych statu.. nebo je liny si aktualizovat jakekoli informace...

5 0
možnosti
MP

Tak proto hájí vyloženě americké zájmy... Dík za nápovědu.

1 1
možnosti
OK

Jen doufám, že takové "charaktery" jako vy se v naší politice vyskytovat budou co nejméně..

3 2
možnosti
OC

Byl byste tak hodny, pane Kolari, a upresnil, co tim myslite? Mozna to nezajima nikoho jineho, ale ja bych rad vedel, co vam vadi na mem "charakteru". Anebo si tady jen tak hazite spinu, protoze se to muze?

0 0
možnosti
  • Počet článků 59
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1872x
Narodil jsem se v roce 1960 v Hodoníně. Studoval jsem VUT v Brně, ale studia jsem nedokončil. Po absolvování základní vojenské služby jsem v roce 1985 emigroval do Rakouska, o rok později do USA. V ČR žiji trvale od roku 2007. V roce 2010 jsem byl zvolen poslancem Parlamentu ČR.
Ve Sněmovně jsem pracoval jako místopředseda Výboru pro veřejnou správu a regionální rozvoj a zároveň ve Volebním výboru. Byl jsem stálým členem delegace Rady Evropy.
Jsem předsedou politické strany Republika.

Více na mém Facebooku http://www.facebook.com/ottochaloupka