Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jak lze věřit někomu, kdo dobrovolně složí přísahu, že bude hájit socialistickou vlast a za dva roky stejně tak dobrovolně emigruje?

0 12
možnosti
Foto

DOBROVOLNĚ?!?!8-osloží přísahu?!?! To jako že jsme dobrovolně stáli ve frontě, aby nás na tu vojnu vzali???

12 0
možnosti
Foto

Mohl jste se třeba upsat do uranových dolů, jak to dělaLI SVĚDCI Jehovovi.

0 1
možnosti
OC

Pane Rezniku, ja jsem nechtel do dolu, ja jsem chtel emigrovat z rezimu, ktery nicil zivot mym rodicum a to stejne cekalo i mne. Utek do dolu by to nevyresil. A pokud si pamatujete, bez absolvovani vojny bylo temer nemozne vycestovat. A k te dobrovolne prisaze - vy jste mel uraz hlavy?

0 0
možnosti
SB

Takže například ta hrstka antifašistů, která v Německu byla, byli vlastně bezcharakterní křivopřísežníci, že?

5 0
možnosti
Foto

To bylo trochu jiná situace, nevím alespoň nic o tom, že by bylo možné upsat se do uranových dolů. Současně také nevím, že by nějaký antifašista přísahal věrnost Hitlerovi. Je  to asi pouze Váš předpoklad, i když

0 0
možnosti
ML

Avy jste byl v uranových dolech?

nebo jste stále věrný ideám marxismu-leninismu, Řezníku?

1 0
možnosti
Foto

Jak někdo může opustit tu naši zemičku, krásnou, střediskovou? Já si to nedokážu představit, ani komunisti, ani katolíci, ani muslimové mě snad nikdy z ní nemohou vyhnat...

1 2
možnosti
MK

Protože po Vás nikdo pořádně "nešlapal".

1 0
možnosti
EB

Komunisti ani katolíci vás nevyhnali a věřte, že islám by vás taky nevyháněl.Jen by vám uřízli hlavu, pokud byste nekonvertoval.

3 0
možnosti
  • Počet článků 59
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1872x
Narodil jsem se v roce 1960 v Hodoníně. Studoval jsem VUT v Brně, ale studia jsem nedokončil. Po absolvování základní vojenské služby jsem v roce 1985 emigroval do Rakouska, o rok později do USA. V ČR žiji trvale od roku 2007. V roce 2010 jsem byl zvolen poslancem Parlamentu ČR.
Ve Sněmovně jsem pracoval jako místopředseda Výboru pro veřejnou správu a regionální rozvoj a zároveň ve Volebním výboru. Byl jsem stálým členem delegace Rady Evropy.
Jsem předsedou politické strany Republika.

Více na mém Facebooku http://www.facebook.com/ottochaloupka