Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

KOlik že je těch fanatiků v  Evropě mezi muslimy? bratru 50-60 % . to je JEN  20 milionů, není se čeho bát ... naopak.

Pouze 11z 47 států s islámskou většinou má demokraticky volenou vládu,z toho žádný z těchto států není demokratický v pravém smysluslova a jedná se buď o „flawed democracies“ „nebo hybridní režimy“s omezenou demokracií. http://en.wikipedia.org/wiki/Democracy_Index

Stejný přístup k demokracii si muslimové přináší i do Evropy a náboženskýfundamentalismus není evropským muslimským komunitám cizí. Téměř 60 % souhlasís tvrzením, že by se měl islám vrátit ke kořenům, 75 % si myslí, že jepouze jediný možný význam Koránu, kterého by se měl muslim držet a 65 % tvrdí,že náboženská pravidla jsou pro ně důležitější než zákony země, ve které žijí. Sevšemi třemi tvrzeními souhlasilo 44 % dotázaných. http://www.wzb.eu/sites/default/files/u6/koopmans_englisch_ed.pdf

2 0
možnosti

Naše pomatené zákony. Tak za nošení hákového kříže se chodí do vězení a za propagaci náboženství přikazující vraždit jinověrce a bezvěrce budem platit odškodné a následně padat pětkrát denně na hubu...8-o

6 1
možnosti

K případu nošení muslimských šátků na školách, které se probírají dnes veřejne: Muslimové chtějí naše peníze, jedí náš chleba, studují bezplatně na námi zaplacených, postavených a zřízených školách a zároveň nám sem implantují otrokářskou kulturu před kterou utekly a my jim k tomu asistujeme!? Mně je vzdělání muslimské asylantky ukradené, jako všem nám tady, je v jejím zájmu ho mít, tak ať se laskavě podle toho chová! A naše ombudsmanka Šabatová neví, co je islám, je zcela mimo mísu, je její povinností vědět co stojí v pozadí jednotlivých kauz a řešit muslimský šátek a odvolávat se na to, že to není muslimský problém, svatá ty prostoto, to je síla!

Ta dvě muslimské stěžovatelky si jedna jako druhá myslí, že tím, že mají víru v korán a toho jejich Boha jsou něco víc než my, myslí si to každý muslim a netají se tím, že nám sem toho svého Alláha přišli vnutit - Šabatová si to evidentně nemyslí, ale proč, neptala se se jich na to, jestli je podle nich muslim více než ateista, a o tom to celé je. Jim je šumafuk nějaké lidské právo, jim jde o MUSLIMSKÉ právo! Tolerance NEtolerance je zbabělost. Jinými slovy, ony nebudou tolerovat naše zvyky, ale my musíme tolerovat jejich. To je naprosto zcestné a rozloží to naši civilizaci na maděru.

14 0
možnosti
Foto

Ale to jsou jen hrátky mocných s námi tady dole. Předhodí se nepřítel, provokuje se, aby se mohly vyprazdňovat sklady se zbraněmi a taky aby měla média z čeho žít. A aby bylo nějaké téma pro politiky k volbám. Jde o to, poštvat obyčejné proti obyčejným, ne proti nim, hrozit zánikem civilizace... A povedlo se. Obyčejná žena Božena se spravedlivě rozhořčila na dvě obyčejné ženy ;-D

0 3
možnosti
Foto

Mám to chápat tak, že celou miliardu a půl muslimů považujete za fanatiky? Téměř za nějaké "zplozence pekla"? Od politika bych očekával podstatně větší odstup. Pokud někdo dodržuje naše zákony, pak má právo na stejné zacházení, jako kdokoliv jiný. Dokonce i když je muslim.

3 9
možnosti
Foto

Procento fanatiků mezi muslimy je bohužel příliš vysoké.

12 0
možnosti
Foto

Žiji v zapadákově, s islámem jsem nepřišla nijak do styku, jen přes média. Takže neřeším tento volební trhák, řeším jen, do bude dnes k obědu - knedlík, nebo brambor?

0 9
možnosti
Foto

To znám. Tam, co jezdím na chalupu, taky nikdo islám nebere jako vážné téma. Tam zatím berou jako téma jinou menšinu, která se blíží (Vysoké Veselí, Nový Bydžov, Chomutice...), ale přímo do vesnice zatím nedorazila. Takže s tím islámem by to bylo stejné. Až by si podrobil města a městečka, začalo by se konečně bít na poplach.

17 0
možnosti
Foto

Souhlas, jen nechápu, jak se dá zakázat islám. Dají se nepovolit šátky, dají se nepovolit stavby mešit, dá se zakázat veřejná propagace, ale islám v hlavě, modlitebny v bytech apod. se asi zakázat nedá.

0 0
možnosti

Šlo by KONEČNĚ zrušit zvláštní status církve a mezi církvemi a třeba Českým svazem zahrádkářů by nebyl, žádný rozdíl. Takže by transparent s nápisem "Setněte ty co urážejí islám" vzbudil stejnou reakci jako transparent "Setněte negry" - pendrekem po kokosu a do ajnclíku. Bohužel to se nestane, protože z evropských politiků má koule jenom Merkelová.

2 0
možnosti
Foto

Jak lze věřit někomu, kdo dobrovolně složí přísahu, že bude hájit socialistickou vlast a za dva roky stejně tak dobrovolně emigruje?

0 12
možnosti
Foto

DOBROVOLNĚ?!?!8-osloží přísahu?!?! To jako že jsme dobrovolně stáli ve frontě, aby nás na tu vojnu vzali???

12 0
možnosti
  • Počet článků 59
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1872x
Narodil jsem se v roce 1960 v Hodoníně. Studoval jsem VUT v Brně, ale studia jsem nedokončil. Po absolvování základní vojenské služby jsem v roce 1985 emigroval do Rakouska, o rok později do USA. V ČR žiji trvale od roku 2007. V roce 2010 jsem byl zvolen poslancem Parlamentu ČR.
Ve Sněmovně jsem pracoval jako místopředseda Výboru pro veřejnou správu a regionální rozvoj a zároveň ve Volebním výboru. Byl jsem stálým členem delegace Rady Evropy.
Jsem předsedou politické strany Republika.

Více na mém Facebooku http://www.facebook.com/ottochaloupka