Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No to je blábol. Imigrantů je u nás minimum a asi největší imigrantská minorita - Vietnamci, je absolutně bezproblémová (ok, neplatí daně a nějaká mafie tam je také. Ale to se srovná, protože neplodí nemakačenky). Připomínáte mi české gangsta se zlatými řetězi a rozkrokem na zemi, bránících svobodu jejich černých bro ;-D

Francie a Holandsko mají zatracený problém s muslimskými imigranty. My ne a ani to u nás v dohledné době nehrozí. U nás je problém cikánská otázka a korupce, ne imigrace muslimů.

0 3
možnosti

To, že sa verejne o tom nehovorí, ešte nemusí znamenať, že sa nič nerobí. Dôležité je, aký postoj k tomu zaujmú politici.

Napr. vlády sa na Slovensku menia, ale postoj k imigrantom zostáva rovnaký. Slovensko ročne poskytuje politický azyl asi 10 ľuďom. ;-D Liberálnym médiám je to na smiech, ale obyčajní ľudia sú spokojní. Výsledok je jasný - utečenci z celého sveta vedia, že Slovensko nie je "země zaslíbená".

1 0
možnosti

Karma jak vyšitá.

5 0
možnosti
Foto

Nejvíc cizinců tvoří v ČR Slováci  (1,9%), s toho někteří mají české občanství. Počet imigrantů do ČR je minimální a ČR má co se týče získání občanství poměrně přísná pravidla o proti jiným státům EU.

2 2
možnosti

No tak Slováky těžko považovat za cizince.

1 0
možnosti

ČR je zatím národnostně značně homogenní zemí - xenofobie je tu rovněž (dnes už po zkušenostech na západě můžu napsat naštěstí) rozšířená natolik, že vlastně bojuje celý národ.

Váš článek je tak bohužel zbytečným klišé, o tom jak západ pracuje a my nikoliv. To na západě se probrali, a podotýkám někteří a ještě v menšině, dvacet minut po dvanácté, zatímco u nás ještě není ani třičtvrtě. Západ si tak řeší co si svou hloupou politikou navařil sám. Co se naší politiky přistěhovalců týká tak je mnohem více funkční i drsná než v západní Evropě.

Spíše než z krčení v koutě mám strach z toho, že si ti bojující mnozí povšimnou možného řešení kam s nimi, a imigranty nám tu nastrkají na základě Bruselského diktátu. Krčení v koutě tak musí odmítnout každý kdo opustil hranice naší země a to jakýmkoliv směrem . na západě mešity, na východě Kavkaz a co se týká nepřízpusobivých stačí zajet na Slovensko nebo do Maďarska

7 0
možnosti

Přesně to nám hrozí: přísun emigrantů, s nimiž si už Itálie a Francie nevědí rady.

Jediné, co nás zatím chrání, je naše neschopnost hovořit cizími jazyky a neschopnost většiny cizinců naučit se ten náš. Žel, povinná výuka angličtiny není přijímána se stejným odporem jako nedávná povinná výuka ruštiny a tak skutečně hrozí, že se k nám začnou davy z Afriky a předního a středního Východu valit, neboť se čím dál více anglicky domluví.

1 0
možnosti

S imigrací je to jako s rakovinou. V počátečním stádiu nebolí a člověku se nechce s tím nic dělat, když vlastně není žádný problém. Ovšem když už to začne bolet a problém se objeví a zvětšuje, tak je na řešení (s výjimkou nejdrastičtějších) už pozdě.

9 0
možnosti

Ale u nás je zatím problém z východu ...

1 1
možnosti

R^ karma

Mám tu pár článků o nebezpečí islamizace Evropy potažmo ČR. Psát je dobré, lidi by měli být informovaní, ale nestačí to. Oslovuji vládní instituce, poslance, ale i to je málo. Bude se muset jít do ulic a můj odhad : do příštích voleb to bude velké téma. Už teď by se však měli kandidáti do EU vyjádřit.

7 0
možnosti
Foto

Náš lid nebezpečí neuvěří, dokud si na něj nesáhne. Pak bude lamentovat a hledat "kdo za to může". Většina lidí si pamatuje kdy, kdo, co řekl, proto nemají prostor dívat se do budoucnosti. K těmto našim skvělým předpokladům máme další, místo zájmu o demokracii fascinuje nás normalizační strategie, milujeme imperátory a klaníme se modlám. Z toho lze jednoduše vydedukovat, co nám chybí, základní prvky demokracie - morálka, mrav a etika. Také  mravní iniciativa občanská. Dohromady se tomu nedostatku ošklivě říká "stádní chování". Ale slovo "stádní " akceptujeme spíš než slovo morální. Takoví jsme my, matinko ... :-(  M.K. :-)

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS