Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pan Diensbier u mě poslední dobou moc nezabodoval. Z kandidáta na prezidenta se stal ukřivděný chlapec, který kopal nožičkama a plival dračí sliny, které však nadělaly jeho straně více škody, jako užitku. Teď zase zkouší nový experiment jak získat voliče, třeba i jiné národnosti. A to si mysleli, že na tomto postu se nedá nic pokazit.[>-]

1 1
možnosti

Moje žena, vzdělaná dáma v nejlepších letech, by nemohla volit ;-(- a to proto, že vychovala dvě soběstačné děti a příští daňové poplatníky ( i když si nejsem jist, zda budou ochotni platit daně v české rezervaci) a Vy se domníváte, že to nestačí.  

jen tak mimochodem - do místních voleb můžu vlit kdekoliv v Evropě, pokud jsem tam trvale nějakou dobu hlášen. Co je na tom divného? Nebo bych měl raději jezdit volit starostu do města, kde už jsem pět let nebyl?

2 2
možnosti
Foto

Tak, Chaloupko, čtenost je 1758, což je docela dobrý výsledek, i když mohla být krapet lepší.. Karma vystoupala na 37, 79, což také není špatné, ale mohla být aspoň taková, jako dostává Tomio. Copak s tím uděláte? Přitvrdíte, nebo vám před eurovolbami, takováto reklama na stranu Republika, kterou jste založil společně s antisemitou a nechvalně proslulým poslancem Michalem Babákem, stačí?

0 9
možnosti

Myslím si, že tohle vystihuje Hassana docela přesně: http://www.exotopedia.org/wiki/V%C3%ADt_Hassan

8 0
možnosti

Tyto zkušenosti, že se takto dostali imigranti až na radnici, už jsou někde v EU skutečností. Mělo by to být varování pro ostatní státy! Už si dělají své vlastní zákony!

8 1
možnosti

J90a10r30a 94R83a87n79k

5. 4. 2014 4:02

Bohuzel s Vami nemohu souhlasit, pane Petre, podivejte se na Kanadu, kde se Michaëlle Jean, ktera pochazela z Heiti, stala Governor Genaral of Canada, v Edmontonu je starostou muslim, v kanadskem parlamente najdete polska a ukrajinska jmena, co je na tom spatneho? Deti cinskych a japonskych emigrantu zde jsou zapojeni ve volbach jako dobrovolnici a pripravuji se na sve pristi potencionalni diplomaticke kariery;-)

Neznam Vas, ale pro mne pisete presne tim samym zpusobem, jako pan Okamura, jste plny slibu a vite, na co volic nastavi usiRv

0 1
možnosti
Foto

R^R^R^R^R^ super, jen tak dál, pane Otto, sleduju už vás nějaký čas a začínám věřit, že se do europarlamentu dostanete!!!

4 2
možnosti

To je také jediné co pan Otta chce...;-)Jako poslanec vysával svého asistenta,teď chce vysávat EU..

3 4
možnosti

K70a59r78e35l 57D24u41b

3. 4. 2014 8:19

Kdybych napsal, co si o Dienstbierovi myslím, dostal bych ban na tisíc let. :-/

12 0
možnosti

Pan autor se zapomněl zmínit, že se jedná pouze o obecní volby a ne o volby do PS.Občané EU s trvalým pobytem už v obecních volbách mohou volit a mohou i kandidovat.Tato možnost je využívána minimálně.Autor jako správný populista píše jen co se mu hodí a účelově lže.Karma bude vysoká...;-)

7 6
možnosti

Vy píšete blogy kvůli karmě? Nebo chcete poznat názor i jiných? Jestli chcete poznat moji odpověď v praxi, jeďte jako gastarbeiter stavět mrakodrapy v Dubaji. Nebo třeba v Dauhá. Oni Vám pro jistotu ani ten trvalý pobyt nepřidělí. Natož volební právo.

8 0
možnosti

3. 4. 2014 8:00

Me prekvapuje, ze to v CR nejde. To je celkem normalni v demokraciich, ze ti, kdo maji trvaly pobyt maji pravo volit v komunalnich volbach.

4 3
možnosti

Tak ať si ti cizinci jdou do těch zemí, o kterých píšete. Když přicházejí sem,. mohou už vědět, že tady to nejde. Tomu mohou přizpůsobit svou volbu, zda se tady usadí. Když ano, dobrovolně se zavázali, že proti tomu nebudoubrblat. Když se jim to nelíbí, nikdo je nenutí, aby se usazovali zrovna u nás.

9 1
možnosti

Zřejmě někam kandidujete, jak je možné, že takového bijce nechtěl Okamura? Zbytky VV u něho zdatně pokračují ve své populistické politické kariéře...

1 7
možnosti
  • Počet článků 59
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1872x
Narodil jsem se v roce 1960 v Hodoníně. Studoval jsem VUT v Brně, ale studia jsem nedokončil. Po absolvování základní vojenské služby jsem v roce 1985 emigroval do Rakouska, o rok později do USA. V ČR žiji trvale od roku 2007. V roce 2010 jsem byl zvolen poslancem Parlamentu ČR.
Ve Sněmovně jsem pracoval jako místopředseda Výboru pro veřejnou správu a regionální rozvoj a zároveň ve Volebním výboru. Byl jsem stálým členem delegace Rady Evropy.
Jsem předsedou politické strany Republika.

Více na mém Facebooku http://www.facebook.com/ottochaloupka