Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak trochu nevím, jestli autor článku míní svůj článek skutečně vážně...

Neboť bagatelizovat islám jako násilný mi přijde vhodné výplodu Céčkového filmu, který byl natočen proto, že někdo potřeboval trochu snížit daňový základ:-D

Korán násilný? Který překlad Koránu máte na mysli?

Tohle mě vážně fascinuje - je pár magorů(

pár desítek tisíc extremistů), kteří se schovávají za Alláha a zabedněný Evropan z toho udělá pravidlo pro 1.5 miliardy lidí...

Nehledě na dobyvačnou a expanzivní tendenci bělochů(tzv. rozvinutých zemí), která maskovaně v bílých límečcíh přetrvává. Jen není tak vidět - neběháme po náměstích a neřveme jak jsme si právě připravili důvod pro vojenskou intervenci do islámských zemí...my to zabalíme do křesťanské morálky...politicky i nábožensky korektní. Tak trochu och*áváme svá svědomí... No - zákon pozornosti funguje - ale bohužel pro ty, kteří mají tendenční sklony. Na Islámu je ale skutečně jeden problém - vše, co muslim dělá je dáno Alláhem...tedy popření individuality zde opravdu popírá rozvoj, kreativitu, osobní jedinečnost a možnosti jednotlivů - a právě proto se ti, kteří to chtějí přesouvají do Evropy...znám tedy více muslimů, kteří žijí v rytmu evropských tradic a zvyků, než kteří nadávají na nezahalenou ženu, nebo vyhání člověka s bagetou v ruce z ulice kvůli tomu, že mají Ramadán.. Nevadí mi představa sdílení stejného území s kterýmkoliv člověkem, který chápe deklaraci lidských práv a svobod... Xenofobie a ostrakizace lidí kvůli jejich víře nebo příslušnosti je jedním z prvků, které v historii spolehlivě stály u zrodu zániku rozvinutých civilizací;)

0 3
možnosti
JS

Korán bohužel je násilný. Podstatná část Koránu je věnována velmi naturalistickým popisům toho, jak Alláh mučí ty, kteří neuvěřili v Alláha a jeho Proroka. Například zde (Súra Ženy, verš 56): "Věru ty, kdož neuvěřili v Naše znamení, My v ohni sežehneme, a kdykoliv vyschnou kůže jejich, vyměníme je za jiné, aby tak trestu okusili."

Ale najdeme tam i "praktické násilí pro každý den", kdy přímo Alláh nařizuje, jak se mají muži chovat k ženám. Kromě toho, že Alláh dává přednost mužům před ženami, tam najdeme i toto (Súra Ženy, verš 34): "A ty, jejichž neposlušnosti se obáváte, varujte a vykažte jim místa na spaní a bijte je!"

Doufám, že pro Vás není přijatelné vysvětlení evropských muslimů a apologetů islámu, kteří říkají, že neposlušné ženy je třeba bít jen lehce. Za zpochybnění platnosti Slova Allahova totiž násluduje trest smrti tady na zemi a pak věčná pekelná muka.

Vy tvrdíte, že autor článku "bagatelizuje islám jako násilný". Vy zase bagatelizujete islámský extrémismus výrazem "pár magorů". Nesledujete zprávy? Nevidíte, v jakém ekonomickém a sociálním marastu se nacházejí islámské země? Každý den sunitští muslimové vyhazují do povětří šíitská tržiště a mešity. Platí to pochopitelně i obráceně. V Egyptě každý rok zavraždí muslimové kolem deseti koptských křesťanských mnichů. Bombové útoky na křesťanské svatby jsou tam asi tak dvakrát do měsíce. A to hovoříme o Egyptě – islámské zemi "západního střihu". Venkovskými islámskými soudy (nikde neevidované) hynou po celém muslimském světě denně stovky lidí na veřejných popravištích. Islám nevyhnutelně vede k radikalizaci. Korán neumožňuje ekumenizaci. Největší znalci Koránu mezi muslimy jsou zároveň největšími extrémisty. Počet extrémistů v muslimském světě paradoxně snižuje vysoká negramotnost. Nikoli rozum.

3 0
možnosti
Foto

V52í32t 41H26a91s89s77a49n

31. 3. 2014 23:58

ISLÁM SE DĚLÍ NA 3 ZÁKLADNÍ SMĚRY:

Sunna, Šiíja a Súfi - LEKCE PRVNÍ - SUNNA:

Tito muslimové věří v 5 základních pilířů Islámu, mezi něž patří:

-Říci, že není jiného Boha než Alláha a Mohammed je jeho jediný prorok

-5 x denně se modlit směrem na východ k poutnímu místu všech muslimů - Mecce 

-V čase muslimského měsíce Ramadánu se od úsvitu až do soumraku zdržet konzumace veškerého jídla, pití, pohledů na ženu, poslechu hudby a sexuálních radovánek  - Alespoň jednou za život navštívit poutní místo všech muslimů Mekku v Saúdské Arábii  - Chudým lidem, žebrákům a potřebným odvádět tzv. zakát ve výši 2,5%  ze svého platu   Zcestovalý chytráku, můžeš mi konečně vysvětlit, co je na tomto podání Islámu extrémistického?

0 3
možnosti
OC

TY, chytraku, muzes verit tomu, na co staci tvuj mozek. Ja verim faktum.

1 0
možnosti
JD

není na světě společnost vyjma muslimské která vyjde do ulic tančit k oslavě teroristických útoků, vrahy zbožšťuje, upírá základní práva ženám, pořádá hony na spisovatele, karikaturisty, nerozpakuje se vraždit kohokoliv na koho mulla ukáže .. tfujtajbl na entou :-/

9 0
možnosti

Co komunisté?

Krom toho mully ;-)

1 0
možnosti

Nemám moc rád muslimy. Chci mít v Evropě diskriminační zákony limitující jejich migraci k nám. Ale to co mě skutečně děsí, jsou xenofobní fanatičtí štváči. Pan Chaloupka má ve své fanatické nenávisti a xenofobii strašně blízko těm, které tak nenávidí.

Co se muslimů a nereformovatelnosti týče, myslím že to samé bychom si říkali před 300 roky o křesťanství. Když se podíváme třeba na Indonésii, můžeme vidět že Islám nemusí být tak hrozný. Nicméně, v současné podobě arabského světa do vyspělého světa nepatří.

0 5
možnosti
KD

K51a39r12e50l 71D92u58b

31. 3. 2014 9:15

Zkuste rozlišovat mezi akcí a reakcí.

3 0
možnosti
JH

Pane autore, karma. Už v zájmu našich dětí a vnuků to nesmíme dopustit. A nevím kde se tady berou v diskuzi mínusy. Proč?? Co chtějí ti, kteří tady mínusují. Že je to pan Hassan mě nepřekvapuje, ale proč ostatní? To opravdu chcete čekat až nás začnou vybíjet a vyhánět z NAŠÍ VLASTI???

8 1
možnosti
AG

V zájmu našich dětí a vnuků se musíme začít množit a né vymírat !!

Pokud se nebudeme geometrickou řadou množit, vymřeme a je potom úplně jedno, kdo tady v této kotlině bude žít. Jedno je jisté, už to asi nebude Česká kotlina ale třeba Mohamedova kotlina a nebude to praotec Čech ale muezín Mustafa, kdo ji osídlí.

2 0
možnosti
KD

K89a68r14e63l 65D40u58b

31. 3. 2014 7:39

Jedinné, co je na islámu sympatické, je sekání rukou zlodějům.  Až  v EU převezmou muslimové vládu, pak nebudeme mít etnikum nepřizpůsobivých, ale bezrukých.

Jenže tohle nevyváží všechna islámská negativa. Jsem běloch a Evropan a chci bílou, evropskou Evropu.  Každý národ na svém. Arabové v arabských zemích, černoši v Africe.

2 2
možnosti
JN

Jednoduší lidé mají rádi jednoduchá řešení ale nejsou důslední. Odstěhovat z Evropy všechny černochy do Afriky, všechny asiaty do Ázie  a všechny indiány do Ameriky by bylo asi nesnadné. Ale mnohem nesnadnější by bylo přestěhovat všechny bělochy z celého Světa zpět do Evropy.

A už vůbec neřešíte, kdo se má ujmout míšenců. Předpokládám, že vy jste modrooký blonďák.

1 3
možnosti
OF

Na jedné straně Taliban a na druhé straně fanatici jako vy. Jeden za 18 a drýhý za 20 bez 2. Nakopat vám zadky, fanatická holoto.Rv:-P

3 14
možnosti
JN

A co Bible, ta je mírumilovná?

2 7
možnosti
VK

Kterou cast mate na mysli, pane Naprstku? Nesrovnavejte nesrovnatelne. Bible prosla vyvojem a stejne tak i krestanstvi se vyviji. Prizpusobuje se dnesnim dnum. Islam ovsem je nereformovatelny a neprizpusobitelny. Islam je dogma. Slova Koranu a hlavne slova Mohamedova jsou necim, o cem nelze diskutovat, natoz to zpochybnovat. Proto je Islam pro Evropu a pro kazdou civilizovanou spolecnost neprijatelny.

16 2
možnosti
  • Počet článků 59
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1872x
Narodil jsem se v roce 1960 v Hodoníně. Studoval jsem VUT v Brně, ale studia jsem nedokončil. Po absolvování základní vojenské služby jsem v roce 1985 emigroval do Rakouska, o rok později do USA. V ČR žiji trvale od roku 2007. V roce 2010 jsem byl zvolen poslancem Parlamentu ČR.
Ve Sněmovně jsem pracoval jako místopředseda Výboru pro veřejnou správu a regionální rozvoj a zároveň ve Volebním výboru. Byl jsem stálým členem delegace Rady Evropy.
Jsem předsedou politické strany Republika.

Více na mém Facebooku http://www.facebook.com/ottochaloupka