Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LS

to Milan Novy : tak sem si precetl ty tvoje v-y-p-l-o-d-y   ch-o-r-e-h-o   m-o--z-k-u a nemam jinou moznost nez konstatovat  ze ty ses " k-o-k-o-t   jak r-a-m-p-a " a kdyby se volil k-o-k-o--tu kral , tak ty budes prvni kandidat . Jakoukoliv diskusi s tebou  pokladam uz predem za bezpredmetnou , a ztratou casu ,tak je zbytecne abys na mne reagoval . Konec tecka

0 2
možnosti
MK

Cikán je fajn, je to bleška, která ví, že bez psa nepřežila - bohužel migranti do EU takové povědomí nemají a proto je jejich stálé proudění katastrofa pro naši budoucnost

1 1
možnosti
MP

Je zajímavé, že s Vietnamci i černochy nemáme žádné problémy. Naopak, jsou to vynikající kamarádi. Ale s cikány mají problém v celém světě. Dokonce i v humanitní Kanadě!!! Jsou i vyjímky, nepatrná menšina z nich jsou vynikající kamarádi, sám jsem jich několik poznal. Ale bohužel, jde skutečně o vyjímky!.

2 0
možnosti
PZ

Jak se rika tady v Americe "here is the bottom line" zijeme v dobe kdy lide komunikuji jeden s druhym a jsou na ruznych kontinentech.Ja si posilam texty a fotky pres I-Phone s kamosem v Praze 

 ktereho jsem nasel na Facebooku po dlouhe dobe. Kdo by si to predstavoval pred 15 lety? Svet se zmensuje cim dal vice a vice. Byl jsem na dovolene v Tajsku a Rusove kterych tam bylo ( nejvice Turistu) komunikovali s Thajci Anglicky.Evropane mohou jezdit po cele Evrope. Proste uz nejde zavrit hranice a doufat ze vse bude tak jak byvalo.Svet je propojeny. Ja pracuji pro Telekomunikacni Firmu a pres internet posilam objednavky do Indie. Letel jsem letadlem pres Beijing a napisy byly v Anglictine a v Cinstine.

Cizincu v Cesku bude jenom pribyvat jenom zalezi jak se k tomu lide v Cesku postavi.

1 0
možnosti
PK

P66a47v65e21l 40K65u22r29a26l

16. 3. 2014 14:01

Není problém že tady přibývají... problém je že je nenecháme mít hlad když se tady nezvládají uživit...

Začneme je krmit místo toho aby byli ponecháni osudu a hledali si živobytí někde jinde.

Chce to v první řadě radikální omezení sociálních systémů v celé Evropě. JSou přetížené a kolabují.

7 1
možnosti
Foto

Mě nejvíc dojímá jak nejvíc protin nesnašenlivosti a  nepřízpusobivosti imigrantu protestují nesnášenliví a netolerantní češiRvRv

2 4
možnosti
DK

To me také fascinuje...ti největší rasiste bojuji proti rasismu a přitom mají v programech ruzne zvyhodnovani a socialni programy, které berou peníze tem, kteří je poctive vydelali...

2 2
možnosti
BD

Rasismus mate mozek mnoha lidem. Jsou imigranté  lidmi jiné kategorie než jsme my? Oni nemají právo na svobodný pohyb a sebeurčení ? Ono je to naše území kde nyní žijeme , naše ? Skutečně ? A když se tady vše změní, bude to jen k horšímu ?

Stejně imigraci nelze zabránit. A navíc ji potřebujeme z demografického hlediska, jinak vyhyneme hlady.

Pokud jsme určeni k vyhynutí - vyhyneme ! Jde o přirozený výběr.

3 4
možnosti
KN

K97a79r10e79l 50N82o55v39á12k

16. 3. 2014 14:35

Podstatou problému není volnost pohybu !

Imigranti dostávají kapesné, léky, ošetření, jídlo a ubytování. 

A to za peníze násilím odebírané našim občanů. To je ten problém.

3 1
možnosti
PZ

Ach jo zase pristehovalci. Vite nejsilnejsi stat na svete byl vybudovan pristehovalci,ale ono se na to holt musi jinak. Tady kazdy Cizinec ma stejnou sanci nikoho nezajima od kud jste nebo odkud byli Mama a Tata ale co umite. Samozrejme kazdy musi prokazat znalost Anglictiny a brat prisahu ze bude podporovat ustavu USA a vite co? zadny problemy nemame.Nez tady nekdo zacne zavanit o Mexicanech a jake problemy delaji, tak ziju ve Statech 35 let a vidim Mexicany jak makaji od rana do vecera sekaji travu opravuji strechy delaji prace do kterych se Amici nehrnou.

Ano v Evrope by meli mit prisnejsi zakony jako nauc se jazyk a budes se chovat podle nasich zvyku.Jenze problem v Nemecku az do nedavna byl ze Nemci nechteli davat Obcanstvi ani Turkum kteri se tam narodili a umeli perfektne Nemecky.

Lide kteri emigruji do Ameriky se chteji stat Americany a vedi ze se musi prizpusobit Americke kulture.

3 0
možnosti
DK

Tak Amerika samotna není zrovna otevřenou zemi. Pokud chce někdo získat pracovni vizum do USA, tak s největší pravdepodobnosti neuspeje. Spousta tech pristehovalcu jsou ilegalove (aspoň za mych casu tam to tak bylo)...takze zadna moznost, ze by tam sli prisat se na socialni davky, naopak musí se sami dost otáčet, aby měli za život...to je podstatny rozdil.

2 1
možnosti
DK

Souhlasim...osobne bych se na to dival z pohledu celkového prinosu. Pokud dochazi k prukdemu narustu kriminality vlivem určitého pristehovaleckeho naroda ci etnika, pak je to vždycky spatne. Mnohkrat jsem hovoril s Romy (ty samozrejme nelze povazovat primo za pristehovalce), kteří nebyli schopni pochopit fakt, ze pro společnost jako celek nejsou prinosem, nýbrž pritezim. Porad jsem mel na taliri, ze "nejsou všichni stejni"...To ja prece vim, ale proc bych nemohl hodnotit etnikum jako celek? Ma to nejaky logicky důvod? Nehlede na to,ze i ti, kteří mi toto rikali a kteří sami sebe povazovali za "normalni", tak se z nich vyklubali vulgarni agresivni jedinci, kteří by me nejradši fyzicky napadli, kdyby k tomu měli prilezitost...A tyhle lidi ma někdo chranit? Před kym a proc? Kdo ochrani ten zbytek? Tim zbytkem myslim jedince, kteří jako první nikoho fyzicky nenapadnou...

3 1
možnosti
Foto

M43i64l52a42n 35N96o53v95ý

16. 3. 2014 11:55

Zdravím Otto:-), pokud mohu poznamenat a vyslovit svůj vlastní názor, tak nemohu s Vámi souhlasit. Myslím si a jak to na mne zatím působí, že právě promíchávání lidí, národností, sdílení zvyků a propojování lidského genomu i na této úrovni, myslím přináší nové možnosti pochopení sebe sama a i jiných. Myslím si také, že izolace je přežitým pojmem a myslím si také, že brzy zjistíme, že děláme velkou chybu, když se nesnažíme poznat ten kousek lidství, mimochodem našeho vlastního lidství, v jiných lidech. Proč se izolovat ? Jde přece o vytvoření podmínek pro život komukoliv a kdekoliv, jde přece o vytvoření jakýchsi "pravidel" spolu-nažívání, přesných pravidel, kdy si onen "odstup" můžeme zajistit i tímto způsobem. Čím je však tento "odstup" větší, tím sami sebe omezujeme v rozvoji a rozletu. Je to myslím velká chyba, že máme tendenci si primárně "HÁJIT TO SVÉ". Rozhodně díky za názor, vše dobré a pěkný zbytek neděleV..karmu dát nemohu.

0 8
možnosti
DK

Myslim, ze jste nepochopil smysl clanku...

3 0
možnosti
  • Počet článků 59
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1872x
Narodil jsem se v roce 1960 v Hodoníně. Studoval jsem VUT v Brně, ale studia jsem nedokončil. Po absolvování základní vojenské služby jsem v roce 1985 emigroval do Rakouska, o rok později do USA. V ČR žiji trvale od roku 2007. V roce 2010 jsem byl zvolen poslancem Parlamentu ČR.
Ve Sněmovně jsem pracoval jako místopředseda Výboru pro veřejnou správu a regionální rozvoj a zároveň ve Volebním výboru. Byl jsem stálým členem delegace Rady Evropy.
Jsem předsedou politické strany Republika.

Více na mém Facebooku http://www.facebook.com/ottochaloupka