Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Když ho Dienstbier dá cizincům, já ho vezmu notorickým nemakačenkům

Chce dát právo volit cizincům, takže Arabové, Rusové budou volit českou vládu. Já dám protinávhr. Ministr pro lidská práva (?!) Dienstbier se podle mého názoru musel stát obětí nějakého nepovedeného laboratorního pokusu, který na něm zanechal negativní následky. Pan Dienstbier už v minulosti vyrukoval s několika svými názory, které by zdravý člověk na veřejnost nevypustil, ale co z něj vylezlo teď, to už překročilo všechny meze.

Ministr pro zvýhodňování menšin vyrukoval s nápadem, že by bylo neuvěřitelně krásné, kdyby v komunálních volbách mohli rozhodovat o složení zastupitelstev měst a obcí i cizinci, kteří mají na území ČR povolen trvalý pobyt! Tedy lidé, kteří nejsou občany České republiky! Že by nějaké neznámé záření z vesmíru, proti kterému pan ministr nebyl ochráněn? On takový přiškvařený mozek dokáže vymyslet neuvěřitelné věci.

„Je otázka, když tu někdo žije pět deset let, jestli by nemohl získat i on volební právo přinejmenším na lokální úrovni. Chceme-li integrovat cizince, kteří tady žijí dlouhodobě, tak dát jim větší podíl na rozhodování nebo aspoň lepší slyšení problémů, které pociťují, může jen pomoci," vymyslel Dienstbier. Tak „přinejmenším na lokální úrovni“, pane ministře? Přestaňte se tedy upejpat a navrhněte rovnou, aby cizinci mohli i kandidovat do zastupitelstev, volit v parlamentních volbách nebo dokonce kandidovat na prezidenta České republiky. Protože pokud by vaše snahy a aktivity vyšly, bude za chvíli pracující český občan v České republice v menšině a volební urny se budou plnit hlasovacími lístky cikánů z celé Evropy, muslimů, Rusů a dalších obyvatel ČR. Jste tak krátkozraký, hloupý anebo se vědomě a záměrně snažíte škodit České republice a jejím občanům?

 

Je také možné, že pan Dienstbier se zhlédnul ve strategii amerického demokratického prezidenta Obamy, který zajišťuje budoucí volitelnost své Demokratické (socanské) strany legalizací ilegálních přistěhovalců, slibováním výhod lidem na jih od hranic USA/Mexiko a jejich lákáním na bezpracný příjem, pokud přijdou do USA. Všichni tito „voliči“ totiž mohou v USA ovlivnit, kdo tam bude vládnout. On se totiž pan Obama urputně brání zavedením povinného prokázání totožnosti každého voliče, takže volit může opravdu v podstatě kdokoliv. Vláda Demokratů (socanů) zajištěna, protože lůza má jasno, koho volí. Je tohle inspirace pro pana Dienstbiera, jak zajistit volitelnost ČSSD?

 

Dovolím si vznést můj protinávrh; snad se z něj panu Dienstbierovi nepřitíží. Navrhuji, aby volebního práva pozbyla osoba, která dlouhodobě nepracuje z jiných, než závažných zdravotních důvodů. Volební právo by tak zůstalo lidem pracujícím (zaměstnancům a živnostníkům a podnikatelům, kteří si sami platí zdravotní a sociální pojištění), lidem, kteří za posledních 10 let odpracovali minimálně 5 let, invalidním důchodcům, starobním důchodcům a studentům do věku 26 let. Kritéria je nutné dopilovat, ale v podstatě jde o to, aby nemohli volit lidé, vyhýbající se práci, protože takoví lidé volí jenom takové strany, které jim zahálčivý život umožňují a financují z peněz těch, kdo pracují.

Najdete mě na mém FB:

https://www.facebook.com/ottochaloupka

Autor: Otto Chaloupka | čtvrtek 3.4.2014 7:10 | karma článku: 42,94 | přečteno: 3661x
  • Další články autora

Otto Chaloupka

Senát je k ničemu! Pokud volíte ČSSD...

A jdeme do finále. Již brzy budeme znát finalisty soutěže o senátorské posty. A co na to lidé? Denně slýchám, že nejdou volit, protože je Senát k ničemu. A víte co, máte pravdu. Pokud volíte ČSSD, případně strany současné koalice, je to tak!

10.10.2014 v 10:00 | Karma: 18,91 | Přečteno: 630x | Diskuse| Politika

Otto Chaloupka

Jak je to s Vaším občanstvím, Mr. Dienstbier?

Ministr české vlády, člen Horní komory Parlamentu ČR a kandidát obhajující svůj senátorský post. Z vlastní zkušenosti se musím ptát, jak to má pan Dienstbier se svým americkým občanstvím. Pokud jej totiž stále drží, pak je to vědomé a příkré porušení zákonů Spojených států amerických. Lze takovému člověku věřit, že skutečně ctí zákony své země?

8.10.2014 v 12:31 | Karma: 39,53 | Přečteno: 3242x | Diskuse| Politika

Otto Chaloupka

Islám, nebo my?

Několikrát jsem už dostal otázku: „Co chcete vy a vaše strana dělat s problematikou imigrace a konkrétně se situací kolem islámu?“

7.10.2014 v 8:30 | Karma: 37,88 | Přečteno: 2247x | Diskuse| Politika

Otto Chaloupka

Co tím chcete říct, milá média?

Často mi v posledních týdnech volají různí novináři. Ptají se často, proč za stranu Republika kandidují stávající senátoři Lebeda, Krejča a Janeček. Mnohokrát jsem to novinářům vysvětloval, ale zatím jsem v médiích toto vysvětlení nenašel. Je možné, že v České republice působí média na nějaké paralelní linii, někde, kam část lidí nedohlédne, tedy neviditelná média?

6.10.2014 v 8:30 | Karma: 12,04 | Přečteno: 553x | Diskuse| Politika

Otto Chaloupka

Analýza bordelu

Tímto blogem si pravděpodobně moc přátel neudělám. Ale ten, kdo ho dočte do konce a zamyslí se nad jeho obsahem, zjistí, že má hlavu a patu. Hledal jsem vhodný titulek, ale nic výstižnějšího mě nenapadlo, tedy ponechávám pracovní název – Analýza bordelu.

30.9.2014 v 11:31 | Karma: 29,01 | Přečteno: 1330x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Arizonští poslanci zrušili 160 let starý zákon, který zakazoval potraty

25. dubna 2024  6:54

Zákonodárci ve Sněmovně reprezentantů v americkém státě Arizona ve čtvrtek schválili zrušení zákona...

Poslední mrazivá noc. Od pátku se bude oteplovat, v neděli se vrátí letní teploty

25. dubna 2024  6:32

Ve čtvrtek budou ještě teploty podprůměrné a na horách může sněžit. V pátek ráno dokonce hrozí na...

Rusko vyrábí víc zbraní, než potřebuje na Ukrajině, varoval německý ministr

25. dubna 2024  6:13

Rusko podle odhadů německého ministra obrany Borise Pistoriuse už vyrábí více zbraní a munice než...

Nejednáme. Na obzoru je stávka soudních pracovníků, požadují vyšší platy

25. dubna 2024

Premium Odvádějí vysoce odbornou práci, musejí skládat speciální zkoušky, někdy sami vypracovávají drobná...

Slož puzzle a vyhraj jedinečné dárky od značky BEBELO
Slož puzzle a vyhraj jedinečné dárky od značky BEBELO

Každý den po celý tento týden můžete vyhrávat jedinečné dárky od značky BEBELO.

  • Počet článků 59
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1872x
Narodil jsem se v roce 1960 v Hodoníně. Studoval jsem VUT v Brně, ale studia jsem nedokončil. Po absolvování základní vojenské služby jsem v roce 1985 emigroval do Rakouska, o rok později do USA. V ČR žiji trvale od roku 2007. V roce 2010 jsem byl zvolen poslancem Parlamentu ČR.
Ve Sněmovně jsem pracoval jako místopředseda Výboru pro veřejnou správu a regionální rozvoj a zároveň ve Volebním výboru. Byl jsem stálým členem delegace Rady Evropy.
Jsem předsedou politické strany Republika.

Více na mém Facebooku http://www.facebook.com/ottochaloupka