Čím víc imigrantů tu bude, tím víc se náš domov stává jejich

16. 03. 2014 11:40:41
V 80milionovém Německu bylo ke konci roku 2013 přihlášeno 7,6 milionu cizinců. Meziročně jejich počet vzrostl o 5,8%. Klesá naopak počet v Německu žijících Turků, kteří tvoří nejpočetnější skupinu cizinců v zemi. Loni se jejich počet snížil o téměř 26.000, a to na 1,55 milionu. Podle statistického úřadu je jednou z příčin tohoto poklesu i to, že část přistěhovalců z Turecka získala německé občanství, a tím z registru vypadla.

V Německu žije 7,6 milionu cizinců, nejvíce v historii země. Je to správně? Kde je chyba? Čím víc cizinců bude žít v cizí zemi, tím víc se ta cizí země bude stávat jejich domovem. Bude pod tlakem těchto imigrantů, postupně bude nucena přebírat jejich zvyky a náboženství. Netýká se to jen Německa. Dáme naší zem cizincům, kteří se k nám houfně stěhují?

Jsem člověk přátelský. Snažím se s lidmi vyjít. Nemám rád konflikty. Ale já mám strašnou hrůzu z toho, aby to u nás nedopadlo jako v Londýně, kde jsem byl minulý víkend. Vy jdete po ulici, a nemáte, koho se zeptat na ulici, protože všude jsou cizinci, kteří nemluví anglicky. Vy, když víte, že 70% trestné činnosti spáchají imigranti, přistěhovalci, tak když jdete, tak se přirozeně otáčíte, bojíte se, že vás někdo z ničeho nic napadne. Protože to se děje. A prožívat takový strach ve vlastní zemi - to už je vážné.

U nás je situace podobná. Cikáni se nepřihlašují k romské národnosti. Naopak se přihlašují k národnosti české. Přesto jsou hájeni různými neziskovkami. V takovém případě, jestli tu žije 13 tisíc Romů anebo smíšených Romů, tak potom přehodnoťme ty miliardy vynakládané na začlenění několika tisíc Cikánů. Jsou ty miliony adekvátní situaci, kdy sami Romové se pokládají za Čechy, protože se přihlásí k českému občanství? Jak můžou díky neziskovkám čerpat peníze na začleňování, když jsou to Češi?! Kolik se ročně vydá miliard na tolik tisíc Romů? Jestli jsou to slušní lidé, což u některých Romů platí, tak přeci nepotřebují začleňovat do společnosti. A už vůbec nepotřebují na toto začleňování těžké peníze!

A proto jsou letošní evropské volby tak důležité, zejména účast nás voličů u nich. Je to na dlouhou dobu šance, jak zvolit nekompromisní zástupce, kteří budou hájit zájmy národa, nikoli zájmy multikulturních popletů.

Souhlasíte s mými názory? Najdete mě na FB https://www.facebook.com/ottochaloupka

Autor: Otto Chaloupka | neděle 16.3.2014 11:40 | karma článku: 30.96 | přečteno: 1253x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Politika

Jiří Žamboch

Putinovo dnešní vojenské srovnání NATO a Ruska záměrně kulhá.Situace Ruska je o dost lepší

Dnešní srovnání NATO Putinem dalším chytrým Putinovým tahem.Prohlášení "Rusko vydává desetkrát méně na obranu než Spojené státy, tak je ruský útok na NATO nesmyslný." má ukolébat veřejnost evropských členů NATO.Je to však jinak.

28.3.2024 v 20:10 | Karma článku: 7.29 | Přečteno: 137 | Diskuse

Jan Pavelec

ČR má se svým upoceným pojetím liberalismu 200 let zpoždění.

Podle Listiny základních práv a svobod se Česká republika nesmí vázat na jakoukoliv výlučnou ideologii či náboženské vyznání, a podle Ústavy má být státem sociálním, nikoliv (neo)liberálním.

28.3.2024 v 15:50 | Karma článku: 13.08 | Přečteno: 193 | Diskuse

Jan Bartoň

Přichází nový věk – volíme mezi tragédií a realismem

Pan Václav Vlk starší uveřejnil skvělý komentář k současné mezinárodní situaci pod titulkem Přichází nový věk tragédie. Abychom předešli tragédii, musíme zvolit realismus.

28.3.2024 v 10:00 | Karma článku: 28.55 | Přečteno: 601 | Diskuse

Petr Duchoslav

Ruský břeh Roberta Fica

Jsem proslovenský, dělám vlasteneckou a suverénní politiku, vše jen pro národ. Tak by se stručně dala charakterizovat politika staronového premiéra Roberta Fica. Zní to sice líbivě, ale realita je bohužel jiná.

27.3.2024 v 9:24 | Karma článku: 25.26 | Přečteno: 527 | Diskuse

Petr Štrompf

Utažený kremelský šroub. Stržený závit pak způsobí pohromu

Islamisté vraždící v Moskvě. Mrtví na obou stranách ukrajinské fronty. Represe režimu, žijícího ve strachu o sebe samého. Šrouby stále utahuje a bude je utahovat ještě víc.

26.3.2024 v 17:34 | Karma článku: 18.92 | Přečteno: 471 | Diskuse
Počet článků 59 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 1872
Narodil jsem se v roce 1960 v Hodoníně. Studoval jsem VUT v Brně, ale studia jsem nedokončil. Po absolvování základní vojenské služby jsem v roce 1985 emigroval do Rakouska, o rok později do USA. V ČR žiji trvale od roku 2007. V roce 2010 jsem byl zvolen poslancem Parlamentu ČR. Ve Sněmovně jsem pracoval jako místopředseda Výboru pro veřejnou správu a regionální rozvoj a zároveň ve Volebním výboru. Byl jsem stálým členem delegace Rady Evropy. Jsem předsedou politické strany Republika. Více na mém Facebooku http://www.facebook.com/ottochaloupka

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...